За нас
За нас

Нашата история започва още през началото на деветдесетте с едно безплодно, двугодишно търсене на оригинални кубинки Dr. Martens. Времената тогава бяха такива, че западната мода изключително бавно и трудно стигаше до България. За сметка на това телевизии като MTV постоянно ни облъчваха с новите тенденции и желанието да се докоснеш до тези трендове беше огромно.

 

Дефицитът на хубави дрехи остави отпечатък върху нас и желанието винаги да се движим с една крачка пред обществото ни караше да сме изобретателни- от принтове на фланелки, през нашивки до модификация на стари дрехи- пробвали сме всичко! Но някак допирът с истинските ъндърграунд брандове все ни убягваше!

 

Fast forward до днес! Нещата вече не са такива...или поне не съвсем. Изборът в България вече е доста по-голям, но онези истински брандове, които дават лице на всяка една субкултура, продължават да липсват в магазините в страната. Именно максимата "търсенето определя предлагането" лимитира вноса на наистина качествени стоки! Хората, които искат да са различни и търсят алтернативното винаги са били малцинство в сравнение с тези, които обичат мейнстрийма. И във второто няма нищо лошо, разбира се, но то лимитира избора и предлагането. 

 

Това е причината да си поставим за цел да "облечем" различното лице на България в качествени български и международни брандове, които трудно се намират по нашите ширини. Urban Fit е островът, който приютява модните желания на хората с различен вкус, желание за идентичност и смелост да го реализират. Urban Fit е каузата на смелите, защото ние не просто продаваме дрехи- ние продаваме лайфстайл!