Често задавани въпроси (FAQ)

?
Задължително ли е да имам регистрация, за да направя поръчка?

Регистрацията в онлайн магазина на Urban Fit може да донесе допълнителни отстъпки, достъп до всички функционалности на сайта и е елементарна. Регистрирай се тук. Ако обаче не желаете да се регистрирате, пазаруването като гост на сайта ни също е възможно, просто изберете вашият продукт и използвайте опцията "БЪРЗА ПОРЪЧКА".

?
Как да разбера дали поръчката ми е приета?

След финализиране на поръчката автоматично получавате имейл, който потвърждава направената покупка. Той съдържа номер на поръчката, който можете да използвате, за да следите нейния статус. 

?
Как се извършва разплащането?

Разплащането на сайта на Urban Fit се извършва след получаване на продуктите (наложен платеж).

 

 

?
Мога ли да пробвам продукта преди да го заплатя?

При получаване на продукта имате опция "Преглед и тест". Ако продуктът не ви допада или не е правилния номер, имате възможност да го върнете в рамките на 14 дни от датата на получаване, стига да е във вида, в който е получен (цялостна и неразкъсана опаковка, закачени и здрави етикети и без следи от носене). 

?
Колко струва доставката на продукти?

Вижте условията за доставка в секция Доставка.

 

?
Как да върна продукта, който съм закупил?

За да върнете продукти трябва да попълните формуляра, който можете да копирате от Общи условия за ползване, Приложение 1. След това ги изпратете на адреса за връщане в София (посочен във формуляра). 

Възстановяваме сумата в рамките на 14 дни от датата на получаване на върнатата пратка в офиса ни чрез банков превод към IBAN предоставен от клиента. 

?
Продуктът, който искам да закупя, вече не е в наличност. Има ли възможност да го поръчам?

Можете да изпратите запитване за определен продукт, който вече не е наличен тук. Ако след проверка при нашите партньори продуктът е наличен, ще се свържем с вас за потвърждение на времето на доставка, количеството и размерите.

?
Какво е колекция?

Освен стандартните менюта за избор, Urban Fit предлага селекции от продукти от един и същ или различни брандове, създадени от нас или от инфлуенсъри, и подредени тематично на база на различни лайфстайл стилове.

Ако имате проблем или въпрос свързан с предлаганите от нас продукти или услуги и не намирате
неговото решение сред изброените по-горе, ще се радваме да се свържете с нас